Over ons

Kaaboun Parts is een door de RDW erkend autodemontage bedrijf / onderdelen bedrijf dat in december 2014 is begonnen met de verkoop van gebruikte auto onderdelen en recycling van sloopauto’s.
Met oog op het steeds duurder wordende autorijden, maken wij dit goedkoper door ons op te stellen als echte prijsvechters in de onderdelenbranche.

Naast dat onze gebruikte auto-onderdelen goedkoper zijn dan nieuwe, dragen wij met het aanbod van gebruikte auto-onderdelen ook nog eens bij aan een schoon en gezond milieu.
De onderdelen die wij aanbieden zijn voornamelijk afkomstig van demontage-auto’s en schadevoertuigen van Europese automerken.
De auto’s worden afgedekt opgeslagen en pas aan de elementen blootgesteld nadat alle herbruikbare onderdelen gedemonteerd zijn en op een goed georganiseerde manier zijn opgeslagen.
Door deze vernieuwende manier van werken onderscheiden wij ons van de traditionele autosloperij.
Resterende delen van de auto die niet hergebruikt kunnen worden, wordt op een verantwoorde manier via de juiste kanalen gerecycled.
Om ook onze klanten buiten Leeuwarden, Friesland en omgeving te bereiken zijn wij halverwege 2015 gestart met onze webshop www.kaabounparts.nl

Onze werkzaamheden:
✓ Verkoop gebruikte auto-onderdelen
✓ Verkoop schade en sloopauto’s
✓ Inkoop schade en sloopauto’s
✓ Recycling schade en sloopauto’s
✓ Afgifte van vrijwaringen